Primalje su manje obučene u ključnim oblastima sigurnosti i jednakosti, upozorava se u novom izvještaju

Primalje širom Engleske još uvijek ne prolaze https://forum.tracerplus.com/members/natura-active.7808/#about dovoljno osnovne sigurnosne obuke s obzirom da pandemija napušta bolnice koje pružaju manje obuke nego prije tri godine. https://lihathanyaberita.blogspot.com/2021/11/ljudima-koji-pate-od-depresije-treba.html

Novi izvještaj dobrotvorne organizacije https://forum.thegradcafe.com/profile/335391-natura-active/?tab=field_core_pfield_13 Baby Lifeline, zasnovan na istrazi 124 NHS trusta u Engleskoj, otkrio je da je devet od 10 jedinica  imalo obuku pogođenu pandemijom, a nedostatak osoblja je naveden kao glavni faktor u sprječavanju radnika da odvoje vrijeme za učenje. To je kao problem navelo 72 posto jedinica.

https://xenforo.com/community/threads/https-flekosteelbalzam-com-bs-natura-active-cijena.200536/

Prosječna potrošnja na porodiljsku obuku http://forums.unigame.me/member/1080113-ug915093/about bila je znatno niža u 2020-21. i iznosila je 34.290 funti u poređenju sa 59.873 funti u 2017-18, pri čemu su NHS trustovi pružali manje obuke osoblju nego u 2017-18.Uprkos zabrinutosti zbog lošeg kvaliteta sigurnosnih istraga u NHS-u, manje https://www.insanelymac.com/forum/topic/349702-httpsflekosteelbalzamcombsnatura-active-cijena/ od trećine jedinica NHS-a obučilo je osoblje o tome kako provesti istrage.

https://mc-drugs.com/members/natura-active.25320/#about

Judy Ledger, izvršna direktorica i https://toucharcade.com/community/members/theor-kress.512919/ osnivačica Baby Lifeline-a, rekla je: „Današnji izvještaj naglašava kako nedostaci i varijacije u pružanju porodiljske obuke širom NHS-a i dalje utiču na sigurnost i brigu koju žene i bebe dobijaju. Dokazi iznova pokazuju da ulaganja u https://www.razorbackreef.com/index.php?members/theor-kress.1854/ obuku mogu spasiti živote, a pandemija je proširila postojeće, štetne praznine koje su stvorile godine hroničnog nedovoljnog finansiranja i nedostatka osoblja.

https://natura-active-cijena.blog2learn.com/52979148/https-flekosteelbalzam-com-bs-natura-active-cijena

„Koliko će još prijava https://fabulouspanda.com/forum/discussion/3337/https-flekosteelbalzam-com-bs-natura-active-cijena/p1?new=1 porodilištima sa sličnim nalazima biti i koliko još porodica mora da trpi, pre nego što vidimo promene koje su nam potrebne?“

http://newdigital-world.com/members/natura-active.html

Humanitarna organizacija je utvrdila http://mehfeel.net/mehfeel/forum/topic/42681 da je manje od četiri od 10 organizacija prošlo obuku u vezi sa prepoznavanjem rizika i provođenjem procjena trudnica, dok je samo trećina http://www.galaxyforums.net/forum/members/56998.html jedinica smatrala obaveznim da dio ili cijelo osoblje pohađa obuku o prošlim incidentima.

https://jnhost.co.id/forum/threads/https-flekosteelbalzam-com-bs-natura-active-cijena.42087/

Nakon zabrinutosti oko ideološke potrage za normalnim, ili vaginalnim, porođajem u jedinicama u Shrewsbury i Telford Hospital Trust, obuka za promicanje normalnog porođaja pala je sa 66 posto u 2017-18. na 39 posto u 2021.

https://asgardia.space/en/social/users/1269847

Pod pritiskom zbog sigurnosti materinstva, NHS Engleska je ove godine uložio 95 miliona funti za zapošljavanje više od 1.000 dodatnih babica i obezbedio 26 miliona funti za posvećenu obuku o bezbednosti.

https://www.burza.ba/oglas/natura-active/37013

Izvještaj Baby Lifeline također je otkrio nedostatak obuke o nejednakosti za etničke manjine, uprkos istraživanju koje pokazuje da će crne žene četiri puta češće umrijeti nego bjelkinje u trudnoći.

https://quickfinds.in/jobs/healthcare/natura-active_i234742

Samo 28 posto jedinica uzimalo je u obzir potrebe svog lokalnog stanovništva, a samo jedna od pet je koristila scenarije koji uključuju žene čiji maternji jezik nije engleski. Manje od trećine pružalaca usluga uključilo je obuku o kliničkim znakovima koji se vide kod majki crne i smeđe puti.

https://dribbble.com/theorkress01/about

Sara Ledger, voditeljica istraživanja https://www.completefoods.co/diy/recipes/natura-active u Baby Lifelineu, rekla je: „Odavno je jasno da ulaganje u trudničku obuku spašava živote i sprječava štetu koju je moguće izbjeći. Naš prethodni izvještaj pokazao je da je vladino finansiranje za 2017-18. imalo ovaj pozitivan uticaj. Ali ovo novo https://natura-active.shivtr.com/forum_threads/3663248 istraživanje vrlo jasno pokazuje da nam je potrebna nova posvećenost da zaustavimo pad koji smo vidjeli od tada, i da podržimo profesionalce u porodilištu da pruže bolju i sigurniju skrb majkama i njihovim bebama.

https://www.twarak.com/ad/delhi/health-beauty/health_care_products/933226/httpsflekosteelbalzamcombsnatura-active-cijena/

“Nedavna najava vlade o https://opensale.ca/ad/603/httpsflekosteelbalzamcombsnatura-active-cijena 3 miliona funti za sprečavanje ozljeda mozga pri porođaju je dobrodošla. Međutim, očekivanja od poboljšanja porodiljskih usluga nikada nisu bila veća, a ovaj izvještaj naglašava da službama nije data odgovarajuća infrastruktura za podršku radu.

https://golocalclassified.com/buy-sell/health-beauty/httpsflekosteelbalzam-combsnatura-active-cijena_i162094

„Obuku ometa nedostatak osoblja, IT sistemi koji ne odgovaraju svrsi, a univerzalni je nedostatak prostora. Ovi problemi su postojali prije pandemije i samo su se pogoršavali.”

https://www.adpost4u.com/services/176682/natura-active

Od 124 fonda NHS-a, samo tri su pružile svu obuku koja je potrebna u okviru šeme NHS-a za poticanje materinstva, koju vodi NHS Rezolucija i koja je osmišljena da pokuša poboljšati sigurnost kako bi se smanjili računi za klinički nemar.

https://www.expatriates.com/cls/49265506.html

Dok su mnogi fondovi NHS povećali svoje napore u spašavanju života beba, manje od četvrtine je pružilo sve elemente obuke koje je predložio NHS Engleska.

https://exzire.com/ads/index.php?page=item&id=24209

Samo 42 posto babica imalo je budžet za obuku u poređenju sa dvije trećine konsultanata i više od polovine mlađih doktora.U izvještaju http://www.innetads.com/view/item-2076528-https-flekosteelbalzam.com-bs-natura-active-cijena.html se navodi: „Očekivanja od porodiljskih usluga nikada nisu bila veća, a ipak službama nije data odgovarajuća infrastruktura za podršku radu. Inovacije i odgovarajuće ulaganje u porodiljsku radnu snagu nikada nisu bile hitnije, jer se suočavamo sa još jednom zimom sa prijetnjom kontinuirano visoke stope infekcije Covid-19, bolesti osoblja i povećanih zahtjeva.

https://superanunciosweb.com/portal/index.php?page=item&id=80966

„Ovaj deficit ne bi trebalo da plaćaju http://www.innetads.com/view/item-2076528-https-flekosteelbalzam.com-bs-natura-active-cijena.html porodice – svaka istraga i detaljno izvještavanje o porodiljskim problemima isti su uzroci štete koja se može izbjeći, a prema onima koji su patili je preterana ljubaznost da brzo i efikasno izvuku http://www.hot-web-ads.com/view/item-14493186-https-flekosteelbalzam.com-bs-natura-active-cijena.html lekcije. To se ne može učiniti bez odgovarajućeg ulaganja u resurse za obuku, kao i dovoljnu radnu snagu

http://www.usnetads.com/view/item-131658688-https-flekosteelbalzam.com-bs-natura-active-cijena.html

https://yarabook.com/1637666296496897_224448

https://fmtoq.com/theorkress

http://clashofclansbuilder.com/forums/thread/389113

https://www.yumpu.com/en/document/view/65999301/https-flekosteelbalzamcom-bs-natura-active-cijena-

https://community.buzrush.com/profile/natura-active/

https://www.designspiration.com/naturaactivecijena/saves/


Comments

Popular posts from this blog

El gobierno se niega a agregar pacientes con anemia falciforme a la lista de recetas gratuitas

United States passes one million Covid deaths

Abortion services warn emergency contraception should be free after Boots criticised for price change